Skip links

Beskrivelse

DEUTZ-FAHR 8280 TTV er en pålitelig, kraftig og fullt tilkoblet arbeidsmaskin med den perfekte teknologimiksen for profesjonelle bønder og entreprenører.

Oppdag de banebrytende digitale løsningene integrert i 8280 TTV, som gir deg mulighet til å operere med uovertruffen effektivitet, og dermed spare verdifull tid og ressurser.

Hjertet til 8280 TTV ligger i dens robuste twin-turbo-motor, som kan skilte med imponerende 287 HK, som sikrer en sømløs og kraftig ytelse. Opplev uovertruffen hastighet med maksimalt 60 km/t og sørg for å ha uovertruffen stoppkraft med de velprøvde tørre skivebremsene og det patenterte aTBM-systemet. Komfort møter funksjonalitet med den fullt justerbare, intelligente forakselfjæringen, som gir en jevn tur selv under de mest krevende jobbene. Det videreutviklede MaxiVisionPro-førerhuset tar førererfaringen til nye høyder, og tilbyr et komfortabelt og ergonomisk arbeidsmiljø for de lange timene på feltet.

8280 TTV fra DEUTZ-FAHR: hvor kraft møter presisjon, effektivitet møter letthet, og produktiviteten stiger til nye høyder. Omfavn fremtiden til oppdrettsteknologi med denne eksepsjonelle traktoren og løft landbruksdriften som aldri før.

Oppgrader til 8280 TTV i dag og opplev fremtidens landbruk til fingerspissene.

Drivstofftype
Diesel
Dører
2 stk
Girkasse
TTV
Årsmodell
Finner ikke data
DF8TTV-Front
Deutz-Fahr
Serie 8 TTV

Kontakt salgsavdelingen

Annonse laget:

26.03.2024

Visninger:

18

Lignende Annonser